Hvad er motionsfodbold

Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der gerne vil spille fodbold for at holde sig i form og nyde de mange gode sider af fodboldsporten. Det handler om, at få legen med bolden og glæden tilbage i centrum. 

Mange mænd har haft en masse gode oplevelser med fodbolden. Tænk tilbage på glæden ved at komme på græs i foråret, eller når det lykkedes dig at tage bolden fra ham den hurtige - eller måske score dit første hovedstødsmål.

Samtidig ved vi, at seniorfodbold ofte er forbundet med kampe hver weekend, hvilket får mange mænd i den ”gode” alder til at stoppe med at spille og i stedet vælge den mere uforpligtende løbetur eller det fleksible fitnesscenter.

Motionsfodbold er for mænd, der gerne vil spille fodbold på uforpligtende vilkår og med udgangspunkt i det simple spil til to mål. Konceptet indeholder også et 12 ugers træningsforløb, der kombinerer styrketræning og fodboldøvelser.

Styrketræningen sikrer opvarmningen, mindsker risikoen for skader og øger spillernes styrke gennem effektive og varierende øvelser. Fodbolddelen giver inspiration til sjove øvelser og spil, der gør det let at organisere en træning, der består af andet end kamp på to mål.

Hvis det har interesse er du meget velkommen til at kontakte os på udvalg@boldenruller.dk eller find os på denne Facebook gruppe:

https://www.facebook.com/group...

Fodbold-traening-lynge-broby-if-22-august-2017
Fakta om motionsfodbold
  • Motionsfodbold er en del af "Bevæg dig for livet – Fodbold", som er et projekt, der blandt andet har fokus på at få flere voksne motionister ind som medlemmer i de danske fodboldklubber. 
  • Det er videnskabeligt bevist, at fodbold isoleret set er en sundere motionsform end både fitness og løb.
  • Læs meget mere om Bevæg dig for livet – Fodbold og motionsfodbold her: www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold
Sk%c3%a6rmbillede%202020-02-07%20kl.%2016.00.34