Udvalg

Fodboldudvalget i Ølsted IF Fodbold

Profile Image
Materialeindkøb, sponsorudvalg, baneansvarlig
Kasper Veng

Kasper (Greenkippo) har opgaven i at bestille tøj og materialer hjem til holdene. Han har også rollen som kontakt til Kommunen i forhold til banerne og så sidder han i sponsorudvalget sammen med Mie.

Profile Image
Formand - Senioransvarlig - Webansvarlig
Flemming Terkelsen

Flemming har foruden hatten som Formand, overtaget seniorafdelingen fra Mike. Har kontakten til DBU (Kluboffice), bestiller dommere (seniorkampe), holder hjemmesiden og Facebook opdateret efter bedste evne. Og så er der alt det andet.... :-)

Kasserer
Per Vodstrup

Per sørger for at vi holder os inden for de økonomiske rammer, vi nu engang har i klubben og det er han rigtig god til. Per er ligeledes en del af bestyrelsen i Ølsted IF.

40201515
Ungdomsansvarlig - Kluboffice (DBU), Holdsport
Mike Johansson

Mike har overtaget rollen som Ungdomsansvarlig fra Flemming og har nu det overordnede ansvar for og kontakt til ungdomsholdene og med syv hold, er der rigeligt at holde styr på. Han får dog hjælp fra Mie og Linda der har hvert deres hold, som de er ansvarlige for.

Ungdom - Sponsorudvalg - Kantine
Mie Olsen

Mie har rollen som kontakt til U15, hvor hendes egne sønner også spiller og kan dermed være Mikes forlængede arm. Mie har også ansvaret for kantinen og indkøb til denne og er i sponsorudvalget sammen med Kasper og så er der alle de andre ting, som man som frivillig hjælper til med. Mie er gift med Ronni som altid byder ind, når vi har brug for ekstra hænder og han er sammen med Terkel, Basse og Vodder, hænderne der har bygget vores nye udskænkningsområde.

Ansvarlig ungdomsafslutning - Ungdom
Linda V.K. Hansen

Linda er ansvarlig for vores årlige. ungdomsafslutning der altid ligger i oktober. Hun er ligeledes Mikes øre ind i U11 hold og er samme med hendes bedre halvdel, Thomas altid klar til at smøge ærmerne op,, når der er arrangementer.

Profile Image
Nøgle og brikansvarlig - Senior
Andreas Vodstrup

Andreas (Vodder) har ansvaret for tildeling af nøgler og brikker i klubhuset og ansvaret for at udpege "voksne" 1. holdets hjemmekampe til os andre i udvalget.

Profile Image
Indendørsstævne - vask
Henrik Barker

Henrik er overordnet ansvarlig for vores årlige indendørs stævne i hallen der foregår hvert efterår. Henrik sørger også for at vaske senior 1 og 2's trænings og kampsæt.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter